IMG_5026 2_2.jpeg

Styreleder Johnny M. Johansen

Veiteknisk Institutt 50 år

I 2023 var det 50 år siden Asfaltindustriens Laboratorium så dagens lys. Dette var starten på det som i dag er Veiteknisk institutt (VTI).

Ved oppstarten var tanken å etablere et sentralt laboratorium for asfaltentreprenører. Her skulle man bygge kompetanse og utføre tjenester som var naturlig på tvers av de ulike firmaene, og etablere et fagmiljø utenfor Statens vegvesen, som hadde etablert «Veglaboratoriet» 10 år tidligere.

Gjennom 50 år har VTI bygget et sterkt fagmiljø med unik kompetanse. Vi har ansatte som brenner for fagområdet. Noen har vært med i over 20 år, mens andre er rekruttert for hele tiden sørge for en fremoverlent organisasjon med unik erfaring og kompetanse. Vi jobber konstant for å være et kompetansesenter og en ressurs for både medlemmer og bransjen ellers.

I løpet av årene som har gått har arbeidsoppgavene endret seg og mange nye oppgaver kommet til, etter hvert som medlemsmassen og medlemsstrukturen har blitt utvidet. VTI besitter gjennom sine ansatte og kompetansen hos medlemmene, en enestående kunnskap knyttet til veidekker. 

Vi ser frem til mange nye år, der vi kan bidra med kompetanseutvikling, oppdrag og problemløsing innen teknologi, infrastruktur og miljø.  

Flott feiring av 50 år!

Nesten 100 deltagere, både nye og gamle fjes fra bransjen, var samlet i Deichmansalen på Deichman Bjørvika den 14. september. Det ble en storslått feiring av 50 flotte og begivenhetsrike år. Gjennom dagen fikk vi interessante foredrag og betraktninger, morsomme minner og god underholdning. 

Vi i Veiteknisk Institutt ønsker å si tusen takk til alle som kom og var med på å gjøre feiringen så hyggelig og minneverdig!

Dersom noen ønsker å få jubileumsboken vår er det bare å ta kontakt, så sender vi den ut, eller dere kan komme innom oss på Høvik å hente et eksemplar.

Her er noen minner fra feiringen:

Klikk på bilde under for å se video fra markeringen.

Styreleder Johnny M. JohansenaltaltaltaltAsle Tveter (VTIs første styreleder fra 1973–1979) og Thor Asbjørn Lunaas fra Statens vegvesenRoar Telle før og nå; i 1973 og 2023Nesten 100 deltagere var med på jubileet i Deichmansalen på Deichman Bjørvika  Nicolay Wiborg og Else Berit HaaveEirik Wulvik ønsket velkommenRoar Telle

Roar Telle fortalte om milepæler fra VTIs historieKjell Arne Bergli fortalte om sitt liv på veien for Veiteknisk InstiuttJoralf Aurstad, Statens Vegvesen gratulerte med dagen!Eirik Wulvik og Joralf AurstadEldar Vågan sto for underholdingen

​​​​​​​Ta kontakt om du ønsker å få jubileumsboken vår!​​​​​​​​​​​​​​

​​​​​​​​​​​​​​alt