IMG_5026 2_2.jpeg

Styreleder Johnny M. Johansen

Flott feiring av 50 år!

I år er det 50 år siden Asfaltindustriens Laboratorium så dagens lys, starten på det som i dag er Veiteknisk Institutt, og det måtte vi selvfølgelig feire!

Nesten 100 deltagere, både nye og gamle fjes fra bransjen, var samlet i Deichmansalen på Deichman Bjørvika den 14. september. Det ble en storslått feiring av 50 flotte og begivenhetsrike år. Gjennom dagen fikk vi interessante foredrag og betraktninger, morsomme minner og god underholdning. 

Vi i Veiteknisk Institutt ønsker å si tusen takk til alle som kom og var med på å gjøre feiringen så hyggelig og minneverdig!

Dersom noen ønsker å få jubileumsboken vår er det bare å ta kontakt, så sender vi den ut, eller dere kan komme innom oss på Høvik å hente et eksemplar.

Her er noen minner fra feiringen:

Klikk på bilde under for å se video fra markeringen.

Styreleder Johnny M. JohansenaltaltaltaltAsle Tveter (VTIs første styreleder fra 1973–1979) og Thor Asbjørn Lunaas fra Statens vegvesenRoar Telle før og nå; i 1973 og 2023Nesten 100 deltagere var med på jubileet i Deichmansalen på Deichman Bjørvika  Nicolay Wiborg og Else Berit HaaveEirik Wulvik ønsket velkommenRoar Telle

Roar Telle fortalte om milepæler fra VTIs historieKjell Arne Bergli fortalte om sitt liv på veien for Veiteknisk InstiuttJoralf Aurstad, Statens Vegvesen gratulerte med dagen!Eirik Wulvik og Joralf AurstadEldar Vågan sto for underholdingen

​​​​​​​Ta kontakt om du ønsker å få jubileumsboken vår!​​​​​​​​​​​​​​

​​​​​​​​​​​​​​alt